Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 10 / К 10

Факультет туризму та міжнародних комунікацій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 6
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Червінський Р. В. 91.200 До наказу (контракт) 55.2 0 36
  • Середній бал документа про освіту: 55.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 36
+
2 Пиль Т. М. 77.000 До наказу (контракт) 42 0 35
  • Середній бал документа про освіту: 42
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 35
+
3 Форись А. Б. 39.200 До наказу (контракт) 7.2 0 32
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 32
+
4 Козій О. О. 44.100 Відмова 44.1 0 0
  • Середній бал документа про освіту: 44.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 0
5 Скоропат К. В. 28.100 Відмова 28.1 0 0
  • Середній бал документа про освіту: 28.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 0
6 Микулянич О. М. 18.900 Відмова 18.9 0 0
  • Середній бал документа про освіту: 18.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
  • Фахове випробування: 0