Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 26 / К 26

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-01.10.2019 (1р 0м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Божедай А. Г. 14.000 До наказу (контракт) 7 0 7
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Профільний іспит: 7
+
2 Даниленко Р. В. 13.000 До наказу (контракт) 5 0 8
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Профільний іспит: 8
+
3 Тищенко Б. С. 12.000 До наказу (контракт) 4 0 8
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Профільний іспит: 8
+
4 Урода О. Ю. 10.000 До наказу (контракт) 4 0 6
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Профільний іспит: 6
+
5 Білоцерківська А. О. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Профільний іспит: 0
+