Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 25 • БМ 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дрижак К. А. 252.950 До наказу (б) 68 175 9.95
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.95
+
2 Тарасенко А. Е. 234.075 До наказу (б) 50 175 9.08
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.08
+
3 Огородник Ю. О. 230.600 До наказу (б) 94 130 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 94
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
4 Яремчук М. В. 214.000 До наказу (б) 53 150 11
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 11
+
5 Дубінін Д. В. 193.300 До наказу (б) 72 115 6.3
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
+
6 Івченко В. С. 189.200 До наказу (б) 52 130 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
7 Козійчук К. В. 182.300 До наказу (б) 50 125 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
8 Корчевський М. В. 173.600 До наказу (к) 52 115 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
9 Бітов М. С. 181.700 Рекомендовано (к) 50 125 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
10 Лемешев М. В. 179.000 Рекомендовано (к) 62 110 7
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7