Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.29
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Потапчук І. М. 251.800 До наказу (б) 68 175 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
2 Скрипченко В. О. 241.800 До наказу (б) 84 150 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
3 Мисюк О. М. 236.100 До наказу (б) 69 160 82 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 69
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 82
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
4 Білан О. В. 231.700 До наказу (б) 79 145 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
5 Боярчук А. Л. 228.300 До наказу (б) 75 145 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
6 Ліщук А. О. 225.200 До наказу (б) 88 130 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
7 Хазов Р. Ю. 223.900 До наказу (б) 61 155 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
8 Приходько О. М. 223.500 Рекомендовано (к) 86 130 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
9 Тимофєєв А. Є. 184.600 Рекомендовано (к) 63 115 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6