Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 120
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 71
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 26
  • Рекомендован на контракт: 26
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волчецький О. В. 235.100 До наказу (к) 82 145 73 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Додаткове фахове вступне випробування: 73
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
2 Демків Ю. М. 220.200 До наказу (к) 62 150 75 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
3 Вус В. Ю. 213.900 До наказу (к) 76 130 70 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
4 Година В. О. 208.100 До наказу (к) 52 150 6.1
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.1
+
5 Хижняк Л. А. 206.400 До наказу (к) 58 140 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
6 Бойко Л. М. 201.900 До наказу (к) 50 145 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
7 Кулик А. І. 191.900 До наказу (к) 55 130 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
8 Попович А. С. 191.500 До наказу (к) 58 125 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
9 Анохін В. В. 187.300 До наказу (к) 50 130 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
10 Попович В. С. 186.500 До наказу (к) 58 120 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
11 Дем`янчук Д. В. 178.100 До наказу (к) 50 120 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
12 Кравчук С. В. 178.100 До наказу (к) 50 120 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
13 Шустер Г. В. 177.700 До наказу (к) 51 120 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
14 Сірик В. В. 173.400 До наказу (к) 52 115 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
+
15 Марчук Х. В. 170.500 До наказу (к) 53 110 68 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Додаткове фахове вступне випробування: 68
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
16 Курінна М. В. 167.000 До наказу (к) 50 110 7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
17 Онопрієнко А. В. 166.700 До наказу (к) 54 105 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
18 Зарешнюк В. В. 166.700 До наказу (к) 54 105 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
19 Зорін М. І. 159.200 До наказу (к) 53 100 6.2
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.2
+
20 Риженко В. В. 156.800 До наказу (к) 50 100 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+
21 Колосовська М. С. 156.700 До наказу (к) 50 100 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
22 Хабенець О. В. 237.800 Рекомендовано (к) 85 145 72 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Додаткове фахове вступне випробування: 72
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
23 Самініна К. В. 231.100 Рекомендовано (к) 63 160 75 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
24 Кучерявий І. А. 229.400 Рекомендовано (к) 76 140 13.4
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.4
25 Гораш В. О. 229.300 Рекомендовано (к) 51 170 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
26 Лукіянишен К. О. 228.100 Рекомендовано (к) 86 135 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
27 Тишкевич Н. О. 222.700 Рекомендовано (к) 86 130 65 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
28 Ромайський Н. Ю. 216.900 Рекомендовано (к) 70 140 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
29 Бубель Д. В. 210.900 Рекомендовано (к) 68 135 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
30 Мухіна А. В. 209.600 Рекомендовано (к) 63 140 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
31 Балюк Т. А. 207.600 Рекомендовано (к) 85 110 12.6
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.6
32 Калюш О. О. 206.800 Рекомендовано (к) 90 110 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
33 Голя А. В. 204.100 Рекомендовано (к) 71 125 72 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Додаткове фахове вступне випробування: 72
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
34 Загорська К. С. 200.430 Рекомендовано (к) 51 140 9.43
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.43
35 Дорошкевич Р. Ю. 198.900 Рекомендовано (к) 52 135 11.9
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.9
36 Єришева В. Р. 197.700 Рекомендовано (к) 50 140 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
37 Байдак С. В. 196.800 Рекомендовано (к) 50 140 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
38 Тесленко М. В. 194.500 Рекомендовано (к) 88 100 6.5
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
39 Лисенко М. М. 193.100 Рекомендовано (к) 50 135 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
40 Ціпко І. А. 188.500 Рекомендовано (к) 67 115 6.5
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
41 Галушка С. А. 185.150 Рекомендовано (к) 52 125 8.15
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.15
42 Шула В. С. 177.100 Рекомендовано (к) 55 115 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
43 Запорожець І. О. 176.900 Рекомендовано (к) 50 120 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
44 Коваленко Я. І. 171.400 Рекомендовано (к) 65 100 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 65
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
45 Купченко Є. А. 166.400 Рекомендовано (к) 50 110 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
46 Мацюк Ю. В. 157.900 Рекомендовано (к) 51 100 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
47 Мішуровський А. С. 157.400 Рекомендовано (к) 51 100 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
48 Філіппова А. Ю. 292.080 Відмова 86 195 11.08
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.08
49 Коробченко Ж. О. 279.230 Відмова 80 190 9.23
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.23
50 Букша М. А. 274.600 Відмова 76 190 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
51 Іскандарова І. Р. 273.030 Відмова 60 195 18.03
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.03
52 Бережна Т. О. 270.160 Відмова 67 190 13.16
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.16
53 Споденко О. В. 269.200 Відмова 84 175 10.2
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.2
54 Юрченко Д. Ю. 260.630 Відмова 75 170 15.63
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.63
55 Голік О. Д. 254.730 Відмова 51 195 8.73
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.73
56 Целюх В. Я. 251.700 Відмова 83 155 68 13.7
  • Іноземна мова (іспит): 83
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Додаткове фахове вступне випробування: 68
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.7
57 Щербін М. О. 249.600 Відмова 61 175 13.6
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
58 Цимбалюк Н. О. 247.600 Відмова 84 155 65 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
59 Рудий В. В. 246.200 Відмова 94 145 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 94
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
60 Джиджора Н. І. 242.300 Відмова 84 150 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
61 Пенкальська М. С. 239.700 Відмова 50 175 14.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
62 Таранишина І. Л. 239.400 Відмова 50 180 9.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.4
63 Голобородько О. О. 238.200 Відмова 80 150 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
64 Коваленко О. П. 222.900 Відмова 54 155 13.9
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.9
65 Становський Є. О. 117.400 Відмова 110 7.4
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
66 Клименко О. А. 8.900 Відмова 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
67 Моключенко В. К. 8.300 Відмова 8.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
68 Казнадзей О. В. 7.900 Відмова 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
69 Джурляк Н. О. 7.400 Відмова 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
70 Дорошенко П. В. 7.400 Відмова 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
71 Гладка В. А. 0.000 Відмова