Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 40
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 18
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Можчиль О. В. 273.800 До наказу (к) 69 195 9.8
  • Іноземна мова (іспит): 69
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.8
+
2 Орел С. П. 238.700 До наказу (к) 51 180 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
3 Антіпов О. О. 237.300 До наказу (к) 50 180 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
4 Шустова А. А. 223.300 До наказу (к) 60 155 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
5 Титан Л. І. 219.100 До наказу (к) 86 125 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
6 Маслянко А. К. 218.100 До наказу (к) 56 155 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
7 Черкасенко Я. О. 218.000 До наказу (к) 60 150 8
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
8 Більова М. І. 216.400 До наказу (к) 74 135 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
9 Яремчук М. В. 209.000 До наказу (к) 53 145 11
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 11
10 Когутич М. М. 209.000 До наказу (к) 51 150 70 8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
11 Косьмінська О. С. 198.300 До наказу (к) 51 140 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
12 Титарчук А. С. 195.200 До наказу (к) 52 135 70 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
13 Кишко В. А. 189.000 До наказу (к) 50 130 9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
14 Рубан І. А. 216.400 Рекомендовано (к) 50 160 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
15 Ребенок Є. В. 212.300 Рекомендовано (к) 51 155 6.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.3
16 Караїмчук В. І. 208.400 Рекомендовано (к) 57 145 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
17 Клепач І. О. 202.400 Рекомендовано (к) 51 145 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
18 Бойчук В. О. 187.100 Рекомендовано (к) 55 125 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1