Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 19
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Добротворська І. В. 262.500 До наказу (к) 74 180 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
2 Івченко А. В. 253.400 До наказу (к) 70 175 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
3 Возіян В. С. 248.700 До наказу (к) 91 150 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 91
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
4 Огірчак Т. Ю. 215.100 До наказу (к) 88 120 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
5 Акулова А. О. 214.300 До наказу (к) 56 150 82 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 82
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
6 Макаренко К. С. 208.700 До наказу (к) 56 145 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
7 Ковальчук У. С. 202.700 До наказу (к) 54 140 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
8 Приймаченко Д. Т. 199.800 До наказу (к) 67 125 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
9 Мартинюк В. І. 198.900 До наказу (к) 50 140 8.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
+
10 Гусонька Т. Б. 191.000 До наказу (к) 74 110 7
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
11 Шолудько Л. А. 190.300 До наказу (к) 58 125 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 58
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
12 Квіташ Т. О. 188.800 До наказу (к) 51 130 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
13 Дереча О. С. 184.000 До наказу (к) 76 100 8
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
14 Семенчук Т. Б. 167.700 До наказу (к) 51 110 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
15 Гладишева О. О. 241.000 Рекомендовано (к) 81 150 10
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
16 Гедзюк В. О. 235.800 Рекомендовано (к) 50 175 10.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.8
17 Остапенко Ю. В. 181.400 Рекомендовано (к) 50 125 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
18 Сладковський О. О. 163.200 Рекомендовано (к) 51 105 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
19 Кравець Я. О. 8.600 Зареєстровано 8.6
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6