Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 55 • К 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шафорост Б. Д. 428.000 Рекомендовано (к) 147 130 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Математика (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК
2 Бичко К. О. 408.000 Рекомендовано (к) 120 127 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
3 Єланкіна А. В. 407.000 Рекомендовано (к) 131 135 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
4 Поремська В. В. 392.000 Рекомендовано (к) 122 118 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
5 Коняєва Д. Р. 377.000 Рекомендовано (к) 127 100 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
6 Деркач Я. О. 375.000 Рекомендовано (к) 109 132 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • РК
+
7 Сахно Д. В. 363.000 Рекомендовано (к) 115 110 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК