Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олещенко А. В. 442.000 До наказу (к) 155 134 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
+
2 Лебєдєва О. О. 376.000 До наказу (к) 107 102 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
+
3 Тарасенко Є. М. 343.000 Рекомендовано (к) 102 111 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • РК