Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 18 • К 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Годович В. Г. 16.000 До наказу (б) 6 10
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Харчові технології: 10
+
2 Чепурний М. Я. 13.000 До наказу (б) 4 9
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 9
+
3 Молодчин Д. Р. 12.000 До наказу (б) 4 8
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 8
+
4 Давидова А. В. 11.500 До наказу (б) 5 6.5
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Харчові технології: 6.5
+
5 Шкаревська Г. М. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Харчові технології: 6
+
6 Філіпова О. О. 9.500 До наказу (б) 4 5.5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 5.5
+
7 Андрющенко О. В. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 5
+
8 Клименко К. В. 9.000 Відмова 4 5
  • Українська мова (Диктант): 4
  • Харчові технології: 5
9 Кучеренко А. С. 4.000 Відмова 4
  • Українська мова (Диктант): 4