Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 4 • К 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 11
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фрундіна А. О. 179.400 До наказу (к) 164 15.4
  • Іспит з фаху: 164
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
+
2 Задорожня Д. С. 163.000 До наказу (к) 148 15
  • Іспит з фаху: 148
  • Середній бал документа про освіту: 15
+
3 Петік Є. Ю. 154.800 До наказу (к) 140 14.8
  • Іспит з фаху: 140
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
+
4 Фатєєва Е. О. 148.000 До наказу (к) 128 20
  • Іспит з фаху: 128
  • Середній бал документа про освіту: 20
+
5 Мирошниченко Д. М. 126.400 До наказу (к) 112 14.4
  • Іспит з фаху: 112
  • Середній бал документа про освіту: 14.4
+
6 Орлова А. І. 125.200 До наказу (к) 112 13.2
  • Іспит з фаху: 112
  • Середній бал документа про освіту: 13.2
+
7 Білоусов Б. А. 117.000 До наказу (к) 100 17
  • Іспит з фаху: 100
  • Середній бал документа про освіту: 17
+
8 Орєхов М. Ю. 115.000 До наказу (к) 100 15
  • Іспит з фаху: 100
  • Середній бал документа про освіту: 15
+
9 Бондаренко С. А. 15.400 Відмова 15.4
  • Середній бал документа про освіту: 15.4
10 Хорошилов В. Р. 14.800 Відмова 14.8
  • Середній бал документа про освіту: 14.8
11 Калиба Д. В. 12.400 Відмова 12.4
  • Середній бал документа про освіту: 12.4