Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 50 • К 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дьяченко В. С. 12.000 До наказу (к) 4 8
  • Українська мова (тести): 4
  • тести: 8
+
2 Галілюк Є. О. 11.000 До наказу (к) 4 7
  • Українська мова (тести): 4
  • тести: 7
+
3 Безощук В. М. 10.000 До наказу (к) 4 6
  • Українська мова (тести): 4
  • тести: 6
+