Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 40 • БМ 15 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 22
  • Конкурс на бюджет: 1.47
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івченко В. О. 0.000 Зареєстровано
2 Ткаченко А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Синьоок М. Р. 0.000 Зареєстровано
4 Риженко Я. А. 0.000 Зареєстровано
5 Дахно Д. О. 0.000 Зареєстровано
6 Дубіна Г. В. 0.000 Зареєстровано
7 Косяк Я. С. 0.000 Зареєстровано
8 Кононченко С. С. 0.000 Зареєстровано
9 Таран Є. О. 0.000 Зареєстровано
10 Крицька В. М. 0.000 Зареєстровано
11 Шевченко О. Г. 0.000 Зареєстровано
12 Хома Н. О. 0.000 Зареєстровано
13 Дорош Е. Д. 0.000 Зареєстровано
14 Пасічна Ю. А. 0.000 Зареєстровано
15 Саковець А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Демуцький К. І. 0.000 Зареєстровано
17 Колесник А. Є. 0.000 Зареєстровано
18 Коваш Р. Г. 0.000 Зареєстровано
19 Добровольська А. А. 0.000 Зареєстровано
20 Каніщева Л. М. 0.000 Зареєстровано
21 Юрченко С. А. 0.000 Зареєстровано
22 Власенко Д. С. 0.000 Зареєстровано