Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний інститут • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 17
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Омельченко О. Д. 200.000 Рекомендовано (к) 200
  • Харчові технології: 200
+
2 Куцокінь В. В. 185.000 Рекомендовано (к) 185
  • Харчові технології: 185
+
3 Масловський В. М. 180.000 Рекомендовано (к) 180
  • Харчові технології: 180
+
4 Сальніцький О. О. 180.000 Рекомендовано (к) 180
  • Харчові технології: 180
+
5 Костик О. В. 175.000 Рекомендовано (к) 175
  • Харчові технології: 175
+
6 Мельничук Н. О. 170.000 Рекомендовано (к) 170
  • Харчові технології: 170
+
7 Сафонов П. С. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Харчові технології: 160
8 Кільовий М. М. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Харчові технології: 160
+
9 Кравченко Д. О. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Харчові технології: 150
+
10 Халус О. О. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Харчові технології: 150
+
11 Калашник М. С. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Харчові технології: 150
+
12 Савка І. В. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Харчові технології: 150
+
13 Дмитрук А. Є. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Харчові технології: 130
+
14 Сахно В. В. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Харчові технології: 120
+
15 Косовець О. П. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Харчові технології: 120
+
16 Денисенко Р. С. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Харчові технології: 110
+
17 Зайченко І. Є. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Харчові технології: 110
+