Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 14 • К 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кизицький В. М. 494.000 До наказу (б) 163 168 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Біологія (ЗНО): 168
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
+
2 Соболта В. Т. 479.000 До наказу (б) 165 144 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Математика (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
3 Маркевич В. В. 370.000 До наказу (б) 109 118 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
+
4 Ковальчук В. В. 449.000 Рекомендовано (б) 150 143 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
5 Пушкарський С. В. 429.000 Рекомендовано (б) 135 138 7.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
6 Шпачук В. В. 415.000 Допущено 145 102 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК