Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.10.2020 (1р 0м)
ВМ 25 • К 25
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фаустова І. В. 0.000 Зареєстровано +
2 Герасименко С. О. 0.000 Зареєстровано +
3 Закалюжний О. В. 0.000 Зареєстровано +
4 Сусідка І. В. 0.000 Зареєстровано