Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гарбовська Ю. В. 345.000 До наказу (к) 192 153
  • Харчові технології: 192
  • Середній бал документа про освіту: 153
+
2 Задорожна О. П. 323.000 До наказу (к) 148 175
  • Харчові технології: 148
  • Середній бал документа про освіту: 175
+
3 Карпенчук Ю. В. 317.000 До наказу (к) 144 173
  • Харчові технології: 144
  • Середній бал документа про освіту: 173
+
4 Колісніченко Ю. Я. 289.000 До наказу (к) 112 177
  • Харчові технології: 112
  • Середній бал документа про освіту: 177
+
5 Сумовська Я. С. 167.000 Зареєстровано 167
  • Середній бал документа про освіту: 167
6 Руденко В. В. 160.000 Зареєстровано 160
  • Середній бал документа про освіту: 160