Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • БМmax 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 0.8
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 301
  • Конкурс на бюджет: 7.14
  • Зараховано: 45
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 34
  • Рекомендован на контракт: 34
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панченко В. А. Пр. 1 188.904 До наказу (б) 186 177 195 10.9 190 10ОЛ
  • Українська мова та література (ЗНО): 186
  • Математика (ЗНО): 177
  • Хімія (ЗНО): 195
  • Середній бал документа про освіту: 10.9
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 190
  • Бал за особливі успіхи : 10
  • ГК
ОЛ
+
2 Косяч В. Ф. Пр. 1 148.087 До наказу (к) 138 158 106 9.2 181.67
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 158
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 181.67
  • ГК
+
3 Прихітько М. В. Пр. 1 152.303 Допущено 156 133 149 9.8 190.33
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Математика (ЗНО): 133
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 190.33
  • ГК
4 Козачок Н. М. Пр. 1 144.415 Допущено 180 119 114 10.1 161.67
  • Українська мова та література (ЗНО): 180
  • Математика (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 161.67
  • ГК