Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 55
  • Конкурс на бюджет: 4.58
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кучерявий І. А. 229.400 До наказу (б) 76 140 13.4
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.4
+
2 Гораш В. О. 229.300 До наказу (б) 51 170 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
3 Лукіянишен К. О. 228.100 До наказу (б) 86 135 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
4 Коваленко О. П. 222.900 До наказу (б) 54 155 13.9
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.9
+
5 Тишкевич Н. О. 222.700 До наказу (б) 86 130 65 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
+
6 Ромайський Н. Ю. 216.900 До наказу (б) 70 140 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
+
7 Бубель Д. В. 210.900 До наказу (б) 68 135 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
+
8 Лиса Л. Б. 210.800 До наказу (б) 88 115 65 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
9 Мухіна А. В. 209.600 До наказу (б) 63 140 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
10 Балюк Т. А. 207.600 До наказу (б) 85 110 12.6
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.6
+
11 Кохановська В. П. 204.700 До наказу (б) 77 120 77 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 77
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Додаткове фахове вступне випробування: 77
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
12 Голя А. В. 204.100 До наказу (б) 71 125 72 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Додаткове фахове вступне випробування: 72
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
13 Дорошкевич Р. Ю. 198.900 До наказу (к) 52 135 11.9
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.9
+
14 Байдак С. В. 196.800 До наказу (к) 50 140 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+
15 Ціпко І. А. 188.500 До наказу (к) 67 115 6.5
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
+
16 Галушка С. А. 185.150 До наказу (к) 52 125 8.15
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.15
+
17 Загорська К. С. 200.430 Допущено 51 140 9.43
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.43
18 Радчук М. Д. 198.100 Допущено 76 115 62 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Додаткове фахове вступне випробування: 62
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
19 Єришева В. Р. 197.700 Допущено 50 140 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
20 Тесленко М. В. 194.500 Допущено 88 100 6.5
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
21 Лисенко М. М. 193.100 Допущено 50 135 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
22 Кулик А. І. 191.900 Допущено 55 130 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
23 Анохін В. В. 187.300 Допущено 50 130 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
24 Шустер Г. В. 177.700 Допущено 51 120 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
25 Шула В. С. 177.100 Допущено 55 115 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
26 Запорожець І. О. 176.900 Допущено 50 120 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
27 Коваленко Я. І. 171.400 Допущено 65 100 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 65
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
28 Купченко Є. А. 166.400 Допущено 50 110 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
29 Мацюк Ю. В. 157.900 Допущено 51 100 6.9
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.9
30 Мішуровський А. С. 157.400 Допущено 51 100 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
31 Приходько К. В. 156.400 Допущено 50 100 83 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Додаткове фахове вступне випробування: 83
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
32 Хабенець О. В. 237.800 Відхилено (б) 85 145 72 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Додаткове фахове вступне випробування: 72
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
33 Самініна К. В. 231.100 Відхилено (б) 63 160 75 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
34 Філіппова А. Ю. 292.080 Відмова 86 195 11.08
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.08
35 Коробченко Ж. О. 279.230 Відмова 80 190 9.23
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.23
36 Букша М. А. 274.600 Відмова 76 190 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
37 Іскандарова І. Р. 273.030 Відмова 60 195 18.03
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.03
38 Бережна Т. О. 270.160 Відмова 67 190 13.16
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.16
39 Споденко О. В. 269.200 Відмова 84 175 10.2
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.2
40 Юрченко Д. Ю. 260.630 Відмова 75 170 15.63
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.63
41 Голік О. Д. 254.730 Відмова 51 195 8.73
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.73
42 Целюх В. Я. 251.700 Відмова 83 155 68 13.7
  • Іноземна мова (іспит): 83
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Додаткове фахове вступне випробування: 68
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.7
43 Щербін М. О. 249.600 Відмова 61 175 13.6
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
44 Цимбалюк Н. О. 247.600 Відмова 84 155 65 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Додаткове фахове вступне випробування: 65
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
45 Рудий В. В. 246.200 Відмова 94 145 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 94
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
46 Джиджора Н. І. 242.300 Відмова 84 150 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
47 Пенкальська М. С. 239.700 Відмова 50 175 14.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
48 Таранишина І. Л. 239.400 Відмова 50 180 9.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.4
49 Голобородько О. О. 238.200 Відмова 80 150 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
50 Демків Ю. М. 220.200 Відмова 62 150 75 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Додаткове фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
51 Вус В. Ю. 213.900 Відмова 76 130 70 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
52 Клименко О. А. 8.900 Відмова 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
53 Джурляк Н. О. 7.400 Відмова 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
54 Дорошенко П. В. 7.400 Відмова 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
55 Духневич Л. Ю. 7.100 Відмова 7.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1