Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андрусик А. В. 156.000 До наказу (к) 156
  • Фаховий іспит: 156
+
2 Фольварочний П. П. 154.000 До наказу (к) 154
  • Фаховий іспит: 154
+
3 Савіщев О. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Фаховий іспит: 120
+
4 Ткачук Я. В. 136.000 Рекомендовано (к) 136
  • Фаховий іспит: 136
5 Фрунза В. П. 0.000 Зареєстровано
6 Новак Н. В. 0.000 Зареєстровано
7 Гачинська В. Е. 144.000 Відмова 144
  • Фаховий іспит: 144