Зачекайте...

181 Харчові технології

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 11.02.2019-31.01.2022 (3р 0м)
ВМ 0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бичок А. В. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
2 Білик М. В. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
3 Буланцев Д. В. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
4 Ковальов Д. А. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
5 Кузьменко А. Л. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
6 Лозовий М. О. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
7 Осмаковець К. А. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
8 Павлік Д. Д. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
9 Пашко Д. Г. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
10 Позняк Б. Ю. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
11 Рябоконь Є. С. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+
12 Тімофєєва Д. В. 125.000 До наказу (к) 125
  • ХТ: 125
+