Зачекайте...

181 Харчові технології

Свалявський технічий коледж НУХТ • Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Антал К. В. 364.000 Допущено 104 107 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
2 Куклишин К. Є. 361.000 Допущено 111 100 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+