Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • К 25
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Данилко А. М. 249.200 До наказу (к) 172 77.2
  • Фаховий іспит: 172
  • Середній бал документа про освіту: 77.2
+
2 Мошун К. А. 247.500 До наказу (к) 171 76.5
  • Фаховий іспит: 171
  • Середній бал документа про освіту: 76.5
+
3 Мороз О. П. 247.200 До наказу (к) 169 78.2
  • Фаховий іспит: 169
  • Середній бал документа про освіту: 78.2
+
4 Романюк А. О. 242.000 До наказу (к) 168 74
  • Фаховий іспит: 168
  • Середній бал документа про освіту: 74
+