Широкий конкурс
015 Професійна освіта
Спеціалізація:
015.21 Харчові технології
- Дата та час
- 22.07.2019 16:40
- Замовник
- МОН
- Освітній ступінь
- Бакалавр
- Вступ на основі
- Повна загальна середня освіта
- Форма навчання
- Заочна
- Всього заяв
- 3
- За співбесідою/іспитом
- 2
- За квотою
- 0
- Конкурс на бюджет
- 0.38
Суперобсяг державного замовлення: 8
Джерело даних: Вступна кампанія 2019 | Міністерство освіти і науки України (посилання Широкий конкурс)
№ | ПІБ | Пр. | Заг. бал | Деталі | ВНЗ | Співбес. | Кв. |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Комісаренко В. Є. | 1 | 147.663 |
Біологія - 144 - Коеф.:0.3 Математика - 125 - Коеф.:0.3 Українська мова та література - 134 - Коеф.:0.3 Середній бал документа про освіту - 10.3 - Коеф.:0.1 РК: 1.04; СК: 1; ГК: 1.02; ПЧК: 1 |
Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка | — | — |
2 | Нагорна В. О. | 5 | 15.300 |
Середній бал документа про освіту - 7 - Коеф.:0.1 РК: 1.02; СК: 1; ГК: 1; ПЧК: 1 |
Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди" | + | — |
3 | Карсим О. Р. | 4 | 12.240 |
Середній бал документа про освіту - 4 - Коеф.:0.1 РК: 1.02; СК: 1; ГК: 1; ПЧК: 1 |
Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди" | + | — |