Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щербак І. В. 177.000 Зареєстровано 177
  • Середній бал документа про освіту: 177
2 Лозова О. С. 152.000 Зареєстровано 152
  • Середній бал документа про освіту: 152
3 Борисов П. С. 151.000 Зареєстровано 151
  • Середній бал документа про освіту: 151