Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баран Ю. І. 147.390 Допущено 149 143 130 9.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 9.9
  • РК
+
2 Кожухар Ю. А. 116.892 Допущено 108 103 121 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
3 Федаш В. І. 116.525 Допущено 107 100 106 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • СК
  • РК
4 Пасіцький І. В. 113.526 Допущено 101 109 116 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК