Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Грамарчук А. В. 280.350 Зареєстровано 104 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • СК
  • РК
2 Шевчук В. А. 153.000 Зареєстровано 7.3
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
3 Шклярук Д. Ю. 148.000 Зареєстровано 6.8
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
4 Аліахунов В. В. 143.000 Зареєстровано 6.3
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК