Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вовк Р. В. 326.000 До наказу (к) 160 166
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 166
+
2 Каленбет В. П. 326.000 До наказу (к) 160 166
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 166
+
3 Корнієнко М. Г. 316.000 До наказу (к) 150 166
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 166
+
4 Глушко О. С. 310.000 До наказу (к) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 160
+
5 Кизима Н. І. 296.000 До наказу (к) 150 146
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 146
+
6 Дорофєєв О. В. 296.000 До наказу (к) 150 146
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 146
+
7 Педоряка Є. М. 290.000 До наказу (к) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 140
+
8 Штепура А. О. 288.000 До наказу (к) 150 138
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 138
+
9 Гребіняк А. М. 276.000 До наказу (к) 140 136
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 136
+