Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 9
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бубир О. М. 4.000 Зареєстровано 4
  • Середній бал документа про освіту: 4
2 Кравченко Т. І. 3.300 Зареєстровано 3.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
3 Точений А. С. 3.000 Зареєстровано 3
  • Середній бал документа про освіту: 3