Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ястремська С. Ю. 0.000 Зареєстровано
2 Ковальчук Ю. В. 0.000 Зареєстровано
3 Севастьянов Г. О. 0.000 Зареєстровано
4 Гаврилюк Я. О. 0.000 Зареєстровано