Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тетерук С. Р. 259.000 До наказу (б) 104 155
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фахове випробування: 155
+
2 Брижак О. С. 250.000 До наказу (б) 105 145
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове випробування: 145
+
3 Козак С. В. 246.000 До наказу (б) 111 135
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 135
+
4 Лендел В. М. 136.000 Зареєстровано 136
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
5 Григоренко А. Г. 118.000 Зареєстровано 118
  • Українська мова та література (ЗНО): 118