Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 6
Заяв 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Ресторанне обслуговування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 50
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бобрицький О. С. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 150
+
2 Гусаренко М. О. 290.000 До наказу (к) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове вступне випробування: 140
+
3 Прудкий Я. В. 290.000 До наказу (к) 140 150
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 150
+
4 Данко В. І. 280.000 До наказу (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 140
+