Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шаталюк К. В. 514.000 Зареєстровано 147 129 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Історія України (ЗНО): 129
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
2 Савченко Р. О. 426.750 Зареєстровано 113 110 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
3 Пічугіна В. А. 181.000 Зареєстровано 10.1
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
4 Юдін С. В. 177.000 Зареєстровано 9.7
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
5 Іваненко В. Ю. 169.000 Зареєстровано 8.9
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК
6 Демчук І. О. 167.000 Зареєстровано 8.7
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
7 Черкасова Т. А. 149.000 Зареєстровано 6.9
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
8 Пшеничний Є. А. 137.000 Зареєстровано 5.7
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК
9 Кисельов В. М. 133.000 Зареєстровано 5.3
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК