Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Безрук В. О. 467.000 Допущено 133 111 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Історія України (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
2 Олексієнко Т. М. 449.000 Допущено 117 119 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
3 Селівон Х. А. 437.000 Допущено 118 114 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
4 Карпачев В. І. 436.250 Допущено 113 124 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Географія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
5 Сундіга О. М. 424.750 Допущено 114 109 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Географія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
6 Лоцько А. І. 355.700 Допущено 106.7 100 6.9
  • Українська мова та література: 106.7
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
7 Петренко Л. М. 494.500 Відмова 111 147 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 147
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
8 Бортник В. В. 370.100 Відмова 120.1 100 7
  • Українська мова та література: 120.1
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК