Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Присяжнюк П. Ф. 457.000 Рекомендовано (к) 140 150 8.7
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
+
2 Древецька В. М. 453.750 Рекомендовано (к) 119 116 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 8
+
3 Мажара Д. О. 451.763 Рекомендовано (к) 122 115 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Географія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • СК
4 Лісовець В. П. 438.000 Рекомендовано (к) 119 105 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Географія (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
+
5 Волощук Я. О. 431.000 Рекомендовано (к) 140 140 7.1
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
+
6 Євтушенко О. В. 430.000 Рекомендовано (к) 140 150 6
  • Українська мова та література: 140
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
7 Клепка М. А. 400.750 Рекомендовано (к) 103 121 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 103
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
+
8 Руденко О. С. 306.250 Відмова 137 5.5
  • Історія України (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
+