Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 11м
ВМ 29 • К 29
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Давидюк Р. О. 431.000 До наказу (к) 136 175 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 120
+
2 Чернюк В. Г. 431.000 До наказу (к) 138 175 118
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 118
+
3 Левин І. І. 423.000 До наказу (к) 135 175 113
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 113
+
4 Литвин О. О. 420.000 До наказу (к) 124 175 121
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 121
+
5 Бортнік М. В. 413.000 До наказу (к) 121 175 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 117
+
6 Марченко Є. Є. 410.000 До наказу (к) 117 175 118
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 118
+
7 Степаненко Ю. В. 402.000 До наказу (к) 114 175 113
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 113
+
8 Скуратівський В. В. 399.000 До наказу (к) 106 175 118
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 118
+
9 Чепко Я. М. 388.000 До наказу (к) 103 175 110
  • Українська мова та література (ЗНО): 103
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 110
+