Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузьменко Ю. Д. 421.000 Рекомендовано (к) 113 107 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
2 Кісельова К. В. 416.500 Рекомендовано (к) 114 116 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Математика: 116
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Ватага А. С. 360.000 Рекомендовано (к) 100 124 5.6
  • Українська мова та література: 100
  • Математика: 124
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
4 Неліпа Ю. Ю. 569.363 Відмова 148 149 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • СК
  • РК
5 Зайцева І. В. 506.363 Відмова 110 143 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
6 Гайдамака Д. М. 292.500 Відмова 114 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
7 Нєдовєс В. В. 278.250 Відмова 109 6.2
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК