Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Зоофізіотерапія
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стефанович В. І. 154.530 Допущено 165 126 153 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Історія України (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК
2 Камінська Я. С. 139.658 Допущено 148 123 110 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 123
  • Біологія (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • СК
  • РК