Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скрипай І. Л. 335.000 До наказу (к) 160 175
  • Українська мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 175
+
2 Тєлєгін Я. С. 305.000 До наказу (к) 130 175
  • Українська мова: 130
  • Фахове вступне випробування: 175
+
3 Кришталь І. А. 305.000 До наказу (к) 140 165
  • Українська мова: 140
  • Фахове вступне випробування: 165
+
4 Коломієць І. П. 305.000 До наказу (к) 130 175
  • Українська мова: 130
  • Фахове вступне випробування: 175
+