Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 12 • БМ 5 • К 7
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 2.8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чухрій Р. Л. 0.000 Зареєстровано
2 Споденейко О. В. 0.000 Зареєстровано
3 Кузуб О. О. 0.000 Зареєстровано +
4 Болюх О. С. 0.000 Зареєстровано
5 Хохлова К. Г. 0.000 Зареєстровано +
6 Семенюк Л. Л. 0.000 Зареєстровано
7 Матвійчук В. О. 0.000 Зареєстровано +
8 Трофанюк О. В. 0.000 Зареєстровано +
9 Трофанюк Р. І. 0.000 Зареєстровано +
10 Єщенко О. В. 0.000 Зареєстровано +
11 Солонченко В. О. 0.000 Зареєстровано +
12 Главацька А. І. 0.000 Зареєстровано +
13 Скрипаленко А. О. 0.000 Зареєстровано +
14 Білич В. О. 0.000 Зареєстровано +