Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Онопрієнко О. С. 481.000 Допущено 160 160 8.1
  • Українська мова: 160
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
2 Кіян А. В. 560.000 Зареєстровано 180 180 12
  • Українська мова: 180
  • Математика: 180
  • Середній бал документа про освіту: 12
3 Шейко А. М. 404.000 Зареєстровано 130 130 6.4
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
4 Лавріненко В. М. 402.000 Зареєстровано 140 140 4.2
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
5 Піддубний Р. М. 355.000 Зареєстровано 120 120 3.5
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 3.5