Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 35 • К 35
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тихан О. Л. 163.150 Відхилено (к) 128 165 7.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4