Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баб`як Ю. Т. 180.400 Рекомендовано (б) 173 170 9.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 173
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
2 Турчин Д. В. 130.600 Рекомендовано (к) 106 125 11.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.3