Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 14 • БМ 4 • К 10
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Найдюк В. В. 482.000 До наказу (б) 160 170 152
  • Українська мова: 160
  • Математика: 170
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+
2 Мельникова Х. А. 480.000 До наказу (б) 160 170 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 170
  • Середній бал документа про освіту: 150
  • РК: 1.02
+
3 Летяк Т. М. 461.200 До наказу (б) 160 160 141.2
  • Українська мова: 160
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 141.2
  • РК: 1.02
+
4 Месевра В. М. 454.000 До наказу (б) 150 150 154
  • Українська мова: 150
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.02
+
5 Івченко О. В. 415.600 До наказу (к) 140 140 135.6
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 135.6
  • РК: 1.02
+
6 Воскобойнікова О. Ф. 144.000 Зареєстровано 144
  • Середній бал документа про освіту: 144
  • РК: 1.02
7 Шевченко С. С. 133.000 Зареєстровано 133
  • Середній бал документа про освіту: 133
  • РК: 1.02