Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 297 • К 297
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ціцяла А. М. 164.500 Відхилено (к) 160 148 175
  • Українська мова: 160
  • Географія: 148
  • Фахове випробування: 175
2 Пилипець К. П. 161.000 Відхилено (к) 160 164 160
  • Українська мова: 160
  • Біологія: 164
  • Фахове випробування: 160
3 Матвієнко О. О. 143.250 Відхилено (к) 140 153 140
  • Українська мова: 140
  • Математика: 153
  • Фахове випробування: 140
4 Чорний І. В. 129.250 Відхилено (к) 129 128 130
  • Українська мова: 129
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 130
5 Станкевич А. О. 57.750 Відмова 131 100
  • Українська мова: 131
  • Хімія: 100