Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мякшин Д. В. 308.750 До наказу (к) 135 140
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 140
+
2 Савенко А. В. 305.000 До наказу (к) 135 170
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 170
+
3 Кирієнко В. І. 292.000 До наказу (к) 132 160
  • Українська мова: 132
  • Фахове випробування: 160
+