Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 124
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 База Д. О. 125.000 До наказу (к) 127 111 131
  • Українська мова: 127
  • Біологія: 111
  • Фахове випробування: 131
+
2 Бородич Б. Ю. 165.000 Рекомендовано (к) 176 148 168
  • Українська мова: 176
  • Історія України: 148
  • Фахове випробування: 168
3 Гриніна І. І. 57.500 Зареєстровано 126 104
  • Українська мова: 126
  • Математика: 104
4 Салантій Р. Д. 56.000 Зареєстровано 107 117
  • Українська мова: 107
  • Математика: 117
5 Горбачевський Р. В. 52.750 Зареєстровано 100 111
  • Українська мова: 100
  • Біологія: 111