Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 45 • К 45
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник І. С. 149.787 Рекомендовано (к) 147 150 169 163
  • Українська мова: 147
  • Біологія: 150
  • Іноземна мова: 169
  • Середній бал документа про освіту: 163
  • РК: 1.02
2 Олійник М. О. 138.261 Рекомендовано (к) 129 148 135 171
  • Українська мова: 129
  • Біологія: 148
  • Географія: 135
  • Середній бал документа про освіту: 171
  • РК: 1.02
3 Дудка А. Ю. 125.460 Рекомендовано (к) 128 127 121 160
  • Українська мова: 128
  • Біологія: 127
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • РК: 1.02