Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шикула І. В. 306.000 До наказу (к) 160 140 6
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6
+
2 Сердюк І. В. 299.700 До наказу (к) 150 140 9.7
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
+
3 Іващенко О. М. 294.000 До наказу (к) 150 140 4
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4
+
4 Алексеєва Л. П. 284.000 Допущено 140 140 4
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4
5 Леус Ю. І. 284.000 Допущено 140 140 4
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
  • Середній бал документа про освіту: 4
6 Ящик А. О. 3.300 Зареєстровано 3.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.3