Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100

Заяв ще немає